3, 4 eller 5-retters selskapsmeny – Skreddersy ditt eget måltid
Velkommen til vår Asian Fusion selskapsmeny – perfekt for deg som ønsker en uforglemmelig matopplevelse i godt selskap.
Hos oss kan du sette sammen din egen 3-, 4- eller 5-retters meny fra et nøye utvalgt sortiment av forretter, hovedretter og desserter.
Meny utviklet av Richard Bocarro
Menyen er satt sammen av Richard Bocarro, en erfaren kokk med over 30 års fartstid i både norske og internasjonale kjøkken.
Bakgrunnen hans inkluderer arbeid ved 3 Michelin-stjerners El Celler de Can Roca – kåret til verdens beste restaurant – samt som kjøkkensjef ved Hanami og Mori by the Well.
Han kombinerer klassiske teknikker med moderne smaker fra Asia og Europa for å skape balanserte og minneverdige retter.
Alle selskapsmenyer serveres med surdeigsbrød og pisket soya- og lime-smør.
Forretter
Hamachi-sashimi
Selleri, eple, trøffel-tosazu
Allergener: fisk, soya, selleri
Kveite-sashimi
Yuzu-lemonade, jalapeño og brent paprikasalsa
Allergener: fisk
Bifftartar
Sjalottmarmelade, avruga, trøffelis, rugbrødchips
Allergener: fisk, hvete, soya, melk, egg
Løktempura
Små gulrøtter, syltede aprikoser, tofu-yuzu-shiso-dressing, svart hvitløk, mynte
Allergener: sesam, sennep, soya
Laks tataki
Avokadokrem, tropiske frukter, togarashi-riskchips
Allergener: fisk, sesam
Kamskjell-ceviche
Aji amarillo-chili, dashi, kumquat, chulpe-mais
Allergener: bløtdyr, fisk, soya
Hovedretter
Kryddermarinert hjort
Kabocha-gresskar, kålrot, teriyaki-appelsinsaus, syltet bjørnebær, grønnkålchips
Allergener: sesam, soya
Kveite 48°C
Pepperrotpotetpuré, ponzu beurre blanc, rugbrødchips, dill
Allergener: fisk, hvete, melk
Asiatisk pepperglasert selleri-shawarma
Eple-limepuré, trøffel
Allergener: soya, selleri
Økologisk kyllingbryst
Søtmais-sitronress-kokoskrem, grillet spisskål, kongeøsterssopp, kyllingsjy
Allergener: soya
Lettbakt laks
Papayasalat, svart rispuré, thailandsk rød karridressing
Allergener: fisk, peanøtter
Braisert oksekjake
Potetpuré, sichuanpepper, chimichurri
Allergener: soya, melk
Desserter
Varm sjokolademousse med chili
Krydret mangokompot, kokos-sitronress-iskrem, kaffekrumble
Allergener: melk, egg
Toffee-miso panna cotta
Jordi Roca-bizcocho, eple-galangal-sorbet, eple-yuzu-salat
Allergener: melk, egg, mandel
Kastanje- og sjokoladeskog
Pasjonsfrukt, pistasjkake
Allergener: melk, egg, pistasj
Kokos panna cotta
Cantaloupe-melon, lime, kaffeekstrakt
Allergener: ingen allergener
Sitronress crème brûlée
Jordbær, basilikum, sichuanpepper
Allergener: melk, egg
Sjokoladeterte
Ponzu, tindved, karamellpopcorn
Allergener: melk, hvete, soya, egg
Slik fungerer bestillingen
Du velger selv hvilke retter som skal inngå i din meny.
Hele gruppen får samme menyvalg – dette sikrer en sømløs servering og best mulig opplevelse.
Unntak for allergier – ta kontakt på forhånd, så tilpasser vi menyen for den det gjelder.
Ingen ekstra kokkegebyr – prisen inkluderer alt.
Vin til maten – perfekt mat- og vinopplevelse
Vil du løfte måltidet ytterligere?
Vi samarbeider med erfarne sommelierer som kan sette sammen perfekte vinparinger til din meny.
Enten du ønsker klassiske kombinasjoner eller vil utforske nye smaker, sørger vi for at vinen kompletterer hver rett på best mulig måte.
Derfor velger gjestene oss
Alle selskapsmenyer serveres med surdeigsbrød og pisket soya- og lime-smør.
Asian Fusion-meny laget av erfaren kokk med internasjonal bakgrunn
Full fleksibilitet – kombiner dine favoritter
Perfekt for selskaper, bryllup, jubileer og firmaarrangementer
Ingen ekstra kokkegebyr
Mulighet for profesjonell vinmatching med våre sommelierer
E-posta
Telefon
© 2025 Norami. Alle rettigheter.
Norami Catering - Moengveien 6, 2016 Frogner Oslo